Tooted

STEP Power Põrandate ja teiste vett-taluvate pindade põhipuhastusaine


Tootekoodid: 091363 - 1 L (6 tk kastis)
091364 - 5 L (3 tk kastis)
Kõvadele põrandapindadele mõeldud toode Kombineeritud põrandapesumasinaga kasutamiseks mõeldud toode Põrandate käsitsi puhastamiseks mõeldud toode
Kategooriad: , , ,
Kirjeldus:

STEP Power põhipuhastusaine sobib tugevalt määrdunud põrandate (eriti kivi- ja klinkerpõrandate) igapäevakoristuseks, näit. trepikojad, niisked ruumid, fuajeed, õppeasutused, kaubanduskeskused. STEP Power sobib ka seinte ja kõvade mööblipindade puhastamiseks. Eriti efektiivne nn. elektriliselt kinnitunud tolmuse mustuse eemaldamiseks, näiteks nõgi. Jätab eriti puhta ja läikiva pinna. Vähevahutav, sobib kasutamiseks kombineeritud  põrandahooldusmasinates. Ei sisalda lõhna- ega värvainet.

Doseering: 1-4 ml/1l vette sõltuvalt mustuse raskusest. Järgida soovitatud doseeringut madalamail temperatuuril, et minimeerida energia- ja veekulu ning veereostust.
Valmistada lahus 1ml (1/4 teelusikatäit)/ 1 l jahedasse vette kui vähem määrdunud pind ja 4 ml (1 teelusikatäit)/ 1l jahedasse vette kui määrdunud pind. Pinnad ei vaja eraldi loputamist. Sobib ka pinnapesuks, doseering 10 ml (2 teelusikatäit) /1 l jahedasse vette. Vahatatud või vahatamata põrandale värskema mulje jätmiseks soovitav kasutada polümeere sisaldavat hooldusainet Step Fix.

STEP Power omab ökomärgise (Ecolabel) litsentsi EE/020/00001 ja Eesti allergialiit tunnustab märki.