Tunnustus keskkonnasõbraliku toote kategoorias - estko.ee
15595
post-template-default,single,single-post,postid-15595,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-estko,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Tunnustus keskkonnasõbraliku toote kategoorias

Tunnustus keskkonnasõbraliku toote kategoorias

Keskkonnaminister Marko Pomerants autasustas 19. jaanuaril 2017. a Eesti kõige keskkonnasõbralikumaid ettevõtteid, üldvõidu pälvis Starship Technologies OÜ maailma esimese kullerteenuse roboti arendamise ja turule toomise eest.

AS ESTKO sai tunnustuse keskkonnasõbraliku toote või teenuse kategoorias.  AS Estko on alates 2016.aastast esimene ettevõtte, kes omab peaaegu kõikides puhastusvahendite tooterühmades EL ökomärgisega (EL Lilleke) tooteid.

Lisa saab lugeda SIIT