K-EXPERT 7 GLASS&SURFACE - estko.ee
21810
post-template-default,single,single-post,postid-21810,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-estko,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

K-EXPERT 7 GLASS&SURFACE

K-EXPERT 7 GLASS&SURFACE

K-EXPERT 7 GLASS&SURFACE klaaspindade pesuainete valikusse lisandus 1 liitrine pihustiga pudel. Toode on akna- ja ukseklaaside, klaasvitriinide, peeglite jt. klaaspindade puhastamiseks. Heade pesuomadustega vahend, mis kuivab kiiresti ilma jälgi jätmata. Eemaldab klaaspindadelt tolmu, näpujäljed jm mustuse.
Loe täpsemalt toote kohta siit.

Lisaks kannab toode ka ökomärgist, mis tõestab, et antud toode on keskkonnasõbralikum kui teised samasse tooterühma kuuluvad tooted. Lisaks teavitab ökomärgis, et AS Estko hoolib keskkonnast.