Meil on hea meel teada anda, et meie kolmel tootel on õigus kanda „Eesti Allergialiit tunnustab" märki. - estko.ee
15593
post-template-default,single,single-post,postid-15593,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-13.1.2,qode-theme-estko,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Meil on hea meel teada anda, et meie kolmel...

Meil on hea meel teada anda, et meie kolmel tootel on õigus kanda „Eesti Allergialiit tunnustab” märki.

„Eesti Allergialiit tunnustab“ märk omistatakse toodetele, millised on ohutud, usaldusväärsed, ei sisalda lõhnaaineid või üldisi ärritavaid või ülitundlikkust tekitavaid aineid ja aitavad vähendada siseõhu saasteainete sisaldust ning millised sobivad tundliku nahaga inimestele või kes põevad allergiahaigusi.
Antud märgiga tooted on:
* Soft Clear
* Multi
* STEP Power

Kõigile neile toodetele on omistatud ka Euroopa Liidu ökomärgis.